A SIMPLE KEY FOR راه درمان بیماری های خود ایمنی UNVEILED

A Simple Key For راه درمان بیماری های خود ایمنی Unveiled

A Simple Key For راه درمان بیماری های خود ایمنی Unveiled

Blog Article

– دانه کنجد را آسیاب‌کنید و آن را با پودر زردچوبه ترکیب‌کنید تا خمیری بسازید

وزن مناسب را حفظ کنید: داشتن چاقی به عنوان یک عامل مهم در ایجاد بیماری های خود ایمنی، به ویژه در فردی که دارای استعداد ژنتیکی است، شناسایی شده است.

اگر در معرض خطر ابتلا به بیماری های خودایمنی باشم چگونه می توانم از خود در برابر بیماری محافظت کنم؟

مجموعه "مدیست" در سال ۱۴۰۰ و با هدف خدمت رسانی به مراجعینی که امکان ویزیت حضوری توسط پزشک، به دلایل متعدد ندارند، تاسیس شده است.

برای اطلاعات بیشتر و دریافت وقت ویزیت آنلاین، تلفنی یا حضوری با ما در تماس باشین.

سیستم ایمنی از ارگان‌ها، سلول‌ها و پروتئین‌های مختلفی ساخته شده است که با هم کار می‌کنند. بدون داشتن سیستم ایمنی، بدن ما برای حمله به باکتری‌ها، ویروس‌ها، انگل‌ها و موارد دیگر آماده نخواهد بود.

برخی از گلبول‌های سفید از نوع فاگوسیت‌ها سلول‌های پاتوژن و سایر سلول‌های مرده بدن را شناسایی کرده و آن‌ها در خود هضم می‌کنند. این سلول‌های بیماریهای خود ایمنی کدامند بیگانه خوار با ایجاد پاهای کاذب به وسیله غشای خود، پاتوژن را احاطه کرده و آن را می‌بلعند و درون وزیکول‌های سیتوپلاسمی خود که دارای انزیم‌های تجزیه کننده است وارد کرده و هضم می‌کنند.

برای جبران این تغییرات، الکترولیت ها از طریق وریدی به شما تزریق شده تا عملکرد طبیعی قلب، عضلات و سلول های عصبی شما حفظ شود.

به یاد داشته باشید: در بیشتر موارد، ژن ها به تنهایی باعث ایجاد بیماری خودایمنی نمی شوند. بیماری های خودایمنی تا حدی هم توسط محیط شما ایجاد می شوند.

در افرادی که استعداد ژنتیکی دارند، برخی عوامل خطر محیطی – مانند سموم، عفونت ها و رژیم غذایی – ممکن است باعث ایجاد ایجاد بیماری خودایمنی شوند.

البته گلیمپراید، گلیپیزید و گلیبورید،‌ داروهای جدیدتری هستند که عوارض جانبی کمتری ایجاد کرده و به بهبود نشانه های دیایت کمک می‌کنند.

همچنین بخوانید:  تیروئید: انواع، درمان، آزمایش تیروئید / علائم تیروئید پرکار و کم کار

اختلالات هورمونی مانند افزایش سطح هورمون تیروئید، نقص هورمون نارسایی آدرنال و هیپوفیز

به‌عنوان مثال تزریق به داخل شکم، انسولین را به سرعت به بدن تحویل می‌دهد. انسولینی که از طریق قسمت تحتانی کمر و باسن به جریان خون می‌رسد مدت بیشتری طول می‌کشد تا جذب بدن شود.

Report this page